De tocht gaat langs de Bedafse Bergen, Maashorst en Slabroek.
De tocht gaat langs de Bedafse Bergen, Maashorst en Slabroek.

23e ATB Toertocht Uden in natuurgebied De Maashorst

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | De fraaie natuur van natuurgebied De Maashorst vormt zondag 26 januari weer het decor voor vier mogelijke routes voor fanatieke ATB'ers, tijdens de 23e ATB Toertocht. Deze zijn uitgezet over 20, 30, 40 en 55 kilometer. De kortste afstand is voor eenieder die eens wil proeven van het mountainbike gevoel.

De organisatie is in handen van de plaatselijke fietsvereniging TTV-Uden. De start is bij Teugel Resort (voorheen De Vrije Teugel). Na het passeren van de Bedafse Bergen voert de tocht door de Maashorst en Slabroek. Iedereen met een geschikte fiets is welkom. Bij mooie weersomstandigheden worden er weer zo'n 750 deelnemers verwacht. De inschrijving is tussen 08.30 uur en 10.00 uur bij Teugel Resort aan de Bedafseweg 22 in Uden. De deelnamekosten bedragen 5 euro en voor NTFU-leden 4 euro. Voor de jeugd is deelname tot 16 jaar gratis. Het inschrijven voor NTFU-leden gaatsnel en eenvoudig met 'Scan & Go'.

Loterij
Razen over de singletracks door bossen en over de heuvels van het mooie Brabantse land op zoek naar de ultieme ATB-kick. Of gewoon rustig rondploeteren over de onverharde wegen en paadjes en genieten van de rust en de natuur. Op Slabroek is een gezellige pauzeplek ingericht met live muziek, waar je thee, krentenbol en een kleine versnapering krijgt. Bij de finish kan je fiets worden afgespoten en is er tijd voor een drankje. Na afloop is er een loterij met als hoofdprijs een ATB. Bij inschrijving ontvang je je lotnummer. Daarnaast is er dit jaar weer een bewaakte fietsenstalling. Kijk op de website www.ttvuden.nl voor nadere informatie.

Meer berichten