Opening padelbanen TSV Park Hoeven

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van tennis- en squashvereniging op zondag 12 januari Park Hoeven in Uden zijn twee nieuwe padelbanen officieel geopend. In mei afgelopen jaar werd tijdens de Algemene Ledenvergadering vrijwel unaniem ingestemd met het voorstel van het bestuur om de padelbanen aan te leggen.

Daarna is er veel werk verricht door de leden: terrein bouw gereed maken, speeltuintje voor de kinderen verplaatsen, vergunningen definitief aanvragen, financiering regelen en de aanleg begeleiden. Het bestuur van Park Hoeven heeft twee leden extra in het zonnetje gezet voor hun grote inzet en bijdrage aan de padelbanen: Wim Verburg (voorzitter accommodatie commissie) en Gerard van der Ven (bestuurslid facilitair). Ook gaat dank uit naar de nieuwe hoofdsponsor: het bedrijf Estillon van Richard Bosveld die zich voor een periode van 3 jaar als hoofdsponsor aan Park Hoeven heeft verbonden.

Padel
Padel is een racket- en balsport voor twee spelers (enkelspel) of voor paren (dubbelspel), waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net gespeeld dient te worden. Het is een mix van tennis en squash. De sport is laagdrempelig en geschikt voor alle leeftijden. Iedereen kan het spelen, het is snel aan te leren en minder blessuregevoelig. Het is een sterk groeiende racketsport, vooral in Brabant zijn er veel tennisverenigingen die gestart zijn, of starten met padel. Voor informatie over de mogelijkheden tot het spelen van padel, neem contact op met hoofdtrainer Joffe van der Heijden, via info@vanderheijdentennis.nl.
 

Meer berichten