Nieuwe locatie voor honk- en softballers Uden Red Sox

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Na 3 jaar praten en plannen is de kogel dan eindelijk door de kerk: de honk- en softbalvereniging Uden Red Sox verhuist naar een nieuwe locatie. De Udense gemeenteraad nam gisteren definitief het besluit dat het plan voor park Moleneind doorgaat.

Het bestuur en leden van de vereniging zijn erg blij met het goede nieuws. "We hebben samen met de werkgroep Moleneind de laatste jaren hard gewerkt om een goed plan te maken voor alle partijen', zegt Lex Bersi, voorzitter van Uden Red Sox. "Ik ben blij dat we als vereniging op de Boekelsedijk een prachtige nieuwe locatie krijgen. We danken de gemeente Uden, en nadrukkelijk wethouder Ingrid Verkuijlen die zich hiervoor ingezet heeft." 2020 zal voor de Uden Red Sox naast sportieve prestaties, dus ook in het teken staan van de nieuwbouw en de realisatie van een nieuwe honkbal-accommodatie in Uden. "We hebben er heel veel zin in", zegt Lex Bersi. "Ideeën genoeg om een nieuwe accommodatie te bouwen voor jaren sportplezier!"

Uden Red Sox
Uden Red Sox bestaat al bijna 35 jaar. Er kunnen zowel kinderen vanaf 6 jaar, als tieners en volwassenen honkballen en softballen. Het nieuwe honkbalseizoen begint weer op 28 maart met een familie- en vriendentoernooi. Ook niet-leden zijn dan welkom om mee te spelen en de sport én vereniging te leren kennen. Meer informatie en inschrijven via secretaris@udenredsox.nl voor 10 maart aanstaande.

Meer berichten