Je leert van deskundige trainers de fijne kneepjes van het fietsen.
Je leert van deskundige trainers de fijne kneepjes van het fietsen. ( )

Gastenrijderstocht en Start to Cycle bij Toer en Trim Vereniging

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Fiets je regelmatig met de racefiets en wil je kijken of je het leuk vindt om in een groep te fietsen? Meld je dan aan voor de gastenrijderstocht van de Toer en Trim Vereniging Uden. De rit start op zondag 22 maart om 09.00 uur vanaf de Markt in Uden.

TTVU is een fietsclub in Uden met ruim 100 leden. Van 1 maart tot 1 november fietsen ze elke zondag in vier verschillende groepen. Er is dus altijd een groep die bij je past qua snelheid en afstand. Aanmelden voor de gastenrijderstocht kan via voorzitter@ttvuden.nl. Na aanmelding zal alle benodigde informatie worden doorgegeven.

Start to cycle
Toer en Trim Vereniging Uden start dit jaar op 4 april weer met Start to Cycle. Deze fietsclinic is bedoeld voor iedereen die net begonnen is of wil beginnen met het toerfietsen op een wielrenfiets. In zes weken tijd worden de belangrijkste zaken rondom het toerfietsen uitgelegd en gaan we iedere week ook in groepsverband een stuk fietsen. Start to Cycle vindt plaats op zes ochtenden, de eerste ochtend vangt aan om 09.00 uur bij fietsspeciaalzaak Mart en Wilma Verstegen op de Loopkantstraat te Uden. Beschik je zelf nog niet over een wielrenfiets of fietskleding, dan is bruikleen van een fiets en/of kleding mogelijk. Start to Cycle is bedoeld voor jongens en meisjes en dames en heren. Hierbij leer je van deskundige trainers in zes weken de fijne kneepjes van het fietsen op een racefiets en het fietsen in groepen. De cursus start vanaf zaterdag 4 april. Alle details en het aanmeldformulier zijn terug te vinden op de website van de vereniging: www.ttvuden.nl.

Meer berichten