Het officiële badmintonseizoen gaat weer van start.
Het officiële badmintonseizoen gaat weer van start.

BC Slamis ’67 startbeginnersgroep senioren

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Het officiële badmintonseizoen van BC Slamis '67 is dinsdag weer gestart in sporthal de Stigt, zowel voor de jeugd als de senioren.

Slamis heeft als doel om zowel competitie- als recreatiebadminton aan te bieden voor spelers van alle leeftijden in Uden en omgeving. Binnenkort start de club met een nieuwe senioren recreantengroep (vanaf 16 jaar), met deskundige training en begeleiding.

Speelavonden
Er zijn twee speelavonden: de dinsdag- en de donderdagavond. Dus past het een keer beter om dinsdag te komen in plaats van donderdag dan is dat geen probleem. Uiteraard kan iedereen twee keer per week komen spelen in sporthal De Stigt. De jeugd speelt op dinsdag en donderdags van 18.30 tot 20.15. De senioren en oudere jeugd spelen daarna de rest van de avond. Voor beginnende senioren is er een speciale training. Hiernaast is er ruimte voor vrij onderling spelen waarbij je steeds met andere clubgenoten speelt, zowel dubbel- als enkelspel. Daarnaast kun je meedoen met competitiewedstrijden op het spelniveau wat jou past.

Aanmelden
Er is op dit moment voldoende plaats voor nieuwe leden. Je kunt dus gewoon een keer langs komen en meteen meedoen op dinsdag of donderdag. Rackets zijn aanwezig. Voor meer informatie kun je bellen met iemand van het bestuur: Joos van Hees via 06 46 89 26 50 (senioren) of Yvonne Sanders, tel. 06 38 22 54 40 (jeugd), of neem een kijkje op www.slamis.nl.

Meer berichten