SCMH won in Schijndel waar Korfrakkers in Erp verloor van Prinses Irene

Verlies voor De Korfrakkers, SCMH wint bij KVS

Sport 412 keer gelezen

ERP -Op deze regenachtige avond werd er door De Korfrakkers thuis gespeeld tegen Prinses Irene uit Nistelrode. Het werd alweer het tweede verlies voor de club uit Erp. SCMH deed het een paar klassen lager beter en won na een ruststand van 4-3 met 7-11 bij KVS in Schijndel.

De wedstrijd begon voor de thuisploeg goed met een afstandsschot wat doel trof. Verder volgden er in de eerste helft meer mooie afstandsschoten en goede aanvallen. Een spannende eerste helft ging vrij gelijk op en leverde een ruststand op van 8-7. Helaas zaten de tweede helft de afstandsschoten, die De Korfrakkers de eerste helft wel wisten raak te knallen, er niet in voor De Korfrakkers. Wederom werden er nog steeds te veel overtredingen gemaakt en lukte het De Korfrakkers maar niet om nog tot scoren te komen. Met maar 1 doelpunt voor De Korfrakkers in de tweede helft hebben ze de punten laten liggen en verloren ze met 9-11. Aankomende zondag 18 oktober wordt er om 13.00 uur de laatste buitenwedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Altior in Heeswijk-Dinther.