Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Je krijgt tien tennislessen van een professionele trainer.</p>

Je krijgt tien tennislessen van een professionele trainer.

‘Start-to-Tennis’ bij TC Volkel voor senioren en jeugd

  •   keer gelezen   Sport

VOLKEL | Na het succes van de voorgaande jaren, organiseert TC Volkel ook dit jaar weer een Start-to-Tennis. En net als vorig jaar doen ze dit samen met de professionele tennisschool Joffe van der Heijden Tennis. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de tennissport en de club wordt Start-to-Tennis op tien zondagochtenden gehouden van – onder voorbehoud – 30 mei tot en met 5 september.

Op een ontspannen en leuke manier kunnen belangstellenden hun eerste ballen slaan en ontdekken dat tennis een leuke sport is en dat TC Volkel een heel gezellige club is. Er wordt gezorgd voor rackets en ballen. Voor een bedrag van 50 euro per persoon, krijg je tien tennislessen onder leiding van een professionele trainer en het lidmaatschap van TC Volkel en van de KNLTB tot het einde van het jaar. Uiteraard kunnen deelnemers op de banen van TC Volkel voor de rest van het jaar zelf een balletje slaan.

Start-to-Tennis Kids
Dit jaar wil de club Start-to-Tennis niet alleen voor senioren maar ook voor de jeugd van 6 tot en met 16 jaar gaan organiseren. De deelnemende jeugd speelt natuurlijk met elkaar en apart van de senioren. Voor de jeugd geldt hetzelfde tarief van 50 euro. Het aantal plaatsen is beperkt, dus mocht je geïnteresseerd zijn, meld je dan zo snel mogelijk aan door een e-mail te sturen naar training@tcvolkel.nl

Meer berichten