Ad Tiebosch.
Ad Tiebosch. (Foto: UDI'19/CSU)

Ad Tiebosch neemt na 32 jaar ‘uitermate trots’ afscheid van UDI’19

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Na 32 jaar trouwe dienst als bestuurder en vrijwilliger, heeft Ad Tiebosch noodgedwongen afscheid moeten nemen bij UDI’19. “Helaas laat mijn gezondheid het niet meer toe mijn werkzaamheden voort te zetten en ben ik genoodzaakt mijn functies neer te leggen”, schrijft Tiebosch in een open brief aan alle leden op de website van de Udense club.

“Onvergetelijke hoogtepunten voor mij zijn de kampioenschappen, het tochtje naar de Arena in Amsterdam voor de bekerfinale tegen Ajax en de vele Jubilaris-avonden. Deze momenten draag ik als bijzondere herinneringen bij me. Ik ben uitermate trots op het feit dat ik erkenning heb gekregen in de galerij van Ereleden als beloning voor mijn jarenlange inzet voor de club”, aldus Tiebosch. “Ik heb het altijd fijn gevonden te behoren tot een familie van actieve UDI-leden. De vriendschappen die ik hier heb opgebouwd koester ik. Ook aan mijn ziektebed word ik niet vergeten, dit waarderen mijn vrouw en ik enorm. Ik wens jullie een toekomst vol succes en saamhorigheid.”

Ook het Udens Weekblad en Kliksport hebben door de jaren heen nooit vergeefs een beroep gedaan op Tiebosch. De redactie wenst hem veel sterkte en beterschap met zijn ziekte.

Meer berichten