FC Uden opent voetbalseizoen voor jeugd met open dag

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Het seizoen 2021-2022 bij FC Uden vangt op zaterdag 4 september officieel aan met de Open Dag. Een dag vol met vertier voor zowel jeugdleden als jeugd die nog geen lid is, maar graag spelenderwijs kennis wil maken met voetbal. 

Kinderen die interesse hebben in het spelletje voetbal en er graag spelenderwijs achter willen komen of dit een passende sport is, kunnen op zaterdag 4 september deelnemen aan de FC Uden voetbalclinics.

Activiteiten
Daarnaast staan er een hoop andere leuke (voetbal)activiteiten op het programma. Zo maken kinderen niet alleen kennis met voetbal, maar ook met de vereniging FC Uden. De club presenteert op deze dag bijvoorbeeld de nieuwe jeugdteams voor het seizoen 2021/2022 en alle aanwezige kinderen krijgen een leuke en lekkere verrassing.

Programma
Om 10.00 uur gaan de poorten van de voetbalclub open. Tussen 10.45 en 12.00 uur vinden de voetbalclinics plaats om kennis te maken met voetbal.
Hierbij mag iedereen meedoen van de mini’s tot en met de JO13. Van 12.00 tot 12.15 uur is de onthulling van de jubileummuur.
Vanaf 12.30 uur worden de jeugdteams van het nieuwe seizoen gepresenteerd. Om 13.45 uur eindigt de Open Dag.

Meer berichten