<p>Deelname aan het jubileumtoernooi is gratis. </p>

Deelname aan het jubileumtoernooi is gratis.

Doe mee aan open toernooi handboogvereniging VZOD

  •   keer gelezen   Sport

VOLKEL | Ben je geïnspireerd geraakt door de successen van onze Olympische handboogploeg? Dan is nu je kans om daarmee aan de slag te gaan. Handboogvereniging VZOD Volkel bestaat 75 jaar en gaat dit vieren met een open toernooi.

Elk team van vier personen, denk aan vrienden, familie en collega’s, is welkom op een van de voorrondes op een vrijdagavond in september of oktober. Dit toernooi biedt een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de handboogsport. Op een ongedwongen wijze leer je met pijl en boog te schieten. Natuurlijk is er ook competitie zodat er voldoende spanning is.

Finale
De winnende teams gaan door naar de finale waarin mooie geldprijzen zijn te winnen. De avonden zijn 17 en 24 september en 1, 8 en 15 oktober.

Ervaring
Ervaring met handboogschieten is niet nodig. VZOD zorgt voor het materiaal en begeleiding van de teams door ervaren boogschutters. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Inschrijven
Deelname aan het jubileumtoernooi is gratis. Ga voor inschrijven of meer informatie naar de website www.vzod-uvo.nl. En ben je onder de 16, en wil je leren handboogschieten? Kom dan een keer aan tijdens een jeugdtraining op maandag of donderdag om 18.30 uur.

Meer berichten