SIS Billjart Experience Centre Uden is er klaar voor

  •   keer gelezen   Sport

UDEN | Zondag 12 september is het zover. De competitie eredivisie 3 banden start in Uden. In het biljartcentrum aan de Neringstraat west 1 in Uden is er lang op gewacht. Na het stilleggen van de competitie vorig jaar hunkeren de leden weer naar strijd in de competitie.

Met in het team de nummer 1 van de wereld, Dick Jaspers, nr 4 van de wereld Eddy Merckx uit België en verder Raimond Burgman uit Heemstede, Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther, Martien vd Spoel uit Nijmegen en Raymund Swertz uit Afferden hoopt het team hoge ogen te gooien in de strijd om het kampioenschap van Nederland.

Topsportlocatie
Door NOC NSF is het Udense biljartcentrum uitgeroepen tot topsportlocatie in Nederland. Onder andere de nationale jeugd werkt hier zijn trainingen af. Hierdoor was het mogelijk om tijdens de lockdown trainingen te verzorgen. Er wordt dit jaar gestart met elf divisieteams. Alle divisies, van eredivisie tot en met de 4e divisie zijn bezet. Zondag 12 september is dus de thuiswedstrijd tegen Cues & Darts uit Tilburg. Het team wat voorheen in Boxtel speelde is verhuisd naar Tilburg. De wedstrijden staan altijd gepland op zondag vanaf 13.00 uur.

Meer berichten