Jeugdvolleybaltoernooi TFC in Odiliapeel

  •   keer gelezen   Sport
ODILIAPEEL | Sporthal Terra Victa in Odiliapeel zal zondag 22 maart weer goed gevuld zijn met vele jonge volleybalsters en volleyballers. Volleybalvereniging TFC organiseert dan het jaarlijkse jeugdtoernooi.

[image=303696]

’s Morgens starten de speelsters van niveau 1, 2 en 3, met hun wedstrijden om 9.30 uur. ’s Middags zijn de niveaus 4, 5 en 6 aan de beurt. Zij starten om 14.00 uur. De laatste wedstrijd zal gespeeld worden om 17.30 uur. Er zal zeer enthousiast en intensief gespeeld worden volgens de spelregels van de cmv van de NeVoBo.

Regionaal
Vele volleybalverenigingen uit de regio zullen hun jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 12 jaar afvaardigen voor het toernooi. “Onze eigen jeugdspelers zullen zeker niet ontbreken. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen”, aldus Karin Meggelaars van het jeugdbestuur van TFC. De entree is gratis. “Het is de moeite waard om zondag 22 maart een kijkje te nemen in Terra Victa.”
Lijkt het je erg leuk om zelf ook te gaan volleyballen? Dan kunnen jongens en meisjes in de week van 26 maart ook meedoen met de training. Meer informatie per e-mail naar:
.
Meer berichten