Feest aan vooravond Voetbalspektakel Zeeland

  •   keer gelezen   Sport
ZEELAND - Festilent viert aan de vooravond van het Voetbalspektakel feest. Dit jaar is de dertigste editie van het familietoernooi. Dat wordt gevierd met een feestavond op 29 mei op sportpark De Bundel.

[image=302090]

Het Voetbalspektakel is dertig jaar geleden door de toenmalige activiteitencommissie van Festilent bedacht en staat nog steeds op het programma bij de Zeelandse voetbalvereniging. In al die jaren is er heel wat veranderd, maar het spektakel heeft de tand des tijd goed doorstaan. Begonnen op de Steenakker en uitgebreid op De Bundel kende dit voetbaltoernooi in hoogtijdagen 21 deelnemende families. “Omdat ook de families niet zo groot meer zijn dan voorheen is dat aantal wel teruggelopen en kent het Festilent Familie Voetbalspektakel de laatste jaren ook vriendenteams als deelnemer. Het echte karakteristieke van dit toernooi is echter wel behouden gebleven: namelijk op gezellige en vooral sportieve wijze strijden louter Zeelandse teams om de hoogste eer en dat dit jaar alweer voor de dertigste keer", laat Festilent weten.

Oproep
Iedereen die ooit als deelnemer, toeschouwer of medewerker bij het Voetbalspektakel aanwezig was, is uitgenodigd om mee te feesten. “Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te benaderen en vandaar dus deze oproep. Wij hopen zeker dat dit gehoor zal vinden, want wie heeft er nu niet zin in een feestje bij Festilent en wie wil nou niet herinneringen ophalen aan 30 jaar Festilent Familievoetbal. U bent van harte welkom."
Aanmelden voor de feestavond kan op www.festilent.nl.
Meer berichten