Deze zomer extra kunstgrasvelden HCU en UDI

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - De gemeenteraad heeft donderdag unaniem besloten over te gaan tot de aanleg en renovatie van nieuw kunstgrasveld 2 en de aanleg van het compleet nieuw veld 4 voor Hockeyclub Uden. Ook UDI’19 kan rekenen op een extra kunstgrasveld. De aanleg van de velden start 1 juni van dit jaar.

[image=66905]

De aanleg van het tweede kunstgrasveld van UDI is vervroegd, waardoor deze zomer al de schop definitief de grond in gaat. Met ingang van het seizoen 2015-2016 zal het kunstgrasveld in gebruik genomen worden. Gedurende de hele zomerstop zal er een complete renovatie van de sportvelden bij UDI’19 plaatsvinden.

HCU

Het HCU-bestuur was donderdag aanwezig op de publieke tribune was na afloop, net als alle HCU-leden, dolgelukkig met de beslissing van de raad: “Vooral de Jeugdleden gaan hier extra positief gebruik van maken: meer teams kunnen tegelijkertijd trainen en wedstrijden spelen waardoor de eindtijd van de trainingen en wedstrijden niet meer te laat wordt. En we kunnen nog meer nieuwe HCU Leden werven en verwelkomen om samen met ons het fraaie spelletje hockey te spelen. We groeien snel naar de 1000 leden toe! Er komt zeker een waterveld bij en een semi waterveld. Wellicht wordt dit laatste genoemd veld ook nog een 100% waterveld. De werkzaamheden starten op 1 juni en de planning is dat de velden begin augustus worden opgeleverd.”
Meer berichten