Spandoekenwedstrijd bij sleutelduel UDI tegen OSS

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Het vaandelteam van UDI speelt zondag 3 mei thuis tegen OSS’20. UDI’19 is nog volop in de race voor het kampioenschap en moet winnen om mee te blijven doen. OSS’20 staat bovenaan in de strijd om de 3e periode en moet eveneens winnen om deze positie vast te houden.

[image=306430]

UDI zou het super vinden als er zondag heel veel jeugd aanwezig is zijn bij de wedstrijd van UDI 1, verkleed in UDI-kleuren, met veel spandoeken om samen het eerste elftal aan te moedigen zo meldt de SupportersClub UDI19 (SCU): “We willen ieder jeugdlid vragen om zich zoveel mogelijk te kleden in UDI-kleuren. Dat kan een UDI-shirts zijn maar ook andere uitdossingen zijn mogelijk. Degene met de meest originele outfit wordt beloond met een waardebon van Intersport ter waarde van 15 euro. We zouden het ook leuk vinden wanneer er heel veel spandoeken worden gemaakt om onze jongens aan te moedigen. Deze kunnen dan opgehangen worden langs het veld. Ook hier valt iets te winnen en degene met het mooiste spandoek wint ook een waardebon van Intersport van 15 euro. Ieder kind dat naar de wedstrijd komt doet mee met de loterij. Bij binnenkomst op het hoofdveld worden de lotjes uitgedeeld en in de rust worden 3 mooie prijzen verloot op het hoofdveld. Omdat we heel goed snappen dat een wedstrijd erg inspannend kan zijn worden er in de rust aan de jeugdige kijkers ijsjes uitgedeeld, zodat iedereen in de 2e helft weer energie heeft om UDI 1 aan te moedigen. We hopen jullie zondag allemaal te mogen begroeten bij de wedstrijd van UDI 1.”

Nepal
UDI’19 voelt zich zeer betrokken bij het enorme leed in Nepal en wil zondag rondom de wedstrijd UDI’19 vs OSS’20 ook een inzameling doen. De vereniging draagt van elk verkocht entreekaartje één euro af voor dit goede doel. Daarnaast staat er bij het betreden van het hoofdveld een collectebus waar iedereen zijn hart kan laten spreken door er wat in te doneren. Nadien zorgt de vereniging dat het opgehaalde bedrag gestort wordt op giro 555.
Meer berichten