Skunk en Saturnus mannen verliezen beiden

  •   keer gelezen   Sport
ODILIAPEEL – BEERS – Zowel het Veghelse Skunk en het Udense Saturnus kwamen beiden niet tot winst. De Veghelaren gingen in Beers tegen Energo met 3-1 onderuit. Saturnus wist de derby met TFC Odiliapeel niet in winst om te zetten.

De derby tussen TFC Odiliapeel en het bezoekende Saturnus werd door de mannen uit ‘De Peel’ met 3-1 in hun voordeel beslecht. De Udenaren moesten duidelijk in de eerste set nog wennen aan de nieuwe samenstelling. Rens van de Velden kwam weer in het team na vier maanden afwezigheid. Na een rommelig slot ging de set met 25-18 naar TFC Odiliapeel. De tweede set zou wat later bleek de enige winst zijn in het treffen met de ploeg uit Odiliapeel. Slecht blokkeren in de derde set was de oorzaak dat ook deze werd verloren. In de laatste set was er veel vechtlust van twee gelijk opgaande ploegen die uiteindelijk door TFC Odiliapeel met 30-28 in winst werd omgezet.
Setstanden: 25-18 21-25 25-15 30-28.

Verlies voor Skunk-mannen in Beers
Het Veghelse Skunk wist eveneens niet te winnen van Energo. De eerste set begon de mannen van Skunk sterk, met degelijk standaardspel kon de trage verdediging van Energo gemakkelijk worden omzeild. Door een afwisseling van harde aanvallen en mooie tactische ballen had de ploeg uit Beers deze set geen kans.

[image=276397]

De tweede set ging gelijk op tot 19-19. Toen verslapte Skunk en kon Energo zonder moeite deze set winnen. Dit verlies kwam hard aan bij de Veghelse mannen die de derde set dan ook zowat lieten lopen. Set vier werd nog even spannend maar kon ook niet gewonnen worden. Komende week speelt Skunk weer een thuiswedstrijd. Om 17.00 uur wordt er gespeeld tegen Spirit uit Rosmalen.
Setstanden: 22-25 25-20 25-10 25-19.

[image=276396]
Meer berichten