De Vlieger en Den Dijk Brabants kampioen

  •   keer gelezen   Sport
EINDHOVEN – Teams van basisscholen Den Dijk uit Odiliapeel en De Vlieger uit Volkel zijn Brabants kampioen geworden van het scholenvolleybaltoernooi in Eindhoven. Drie teams waren namens TFC uit Odiliapeel afgereisd. Het team uit Venhorst van basisschool St. Cornelis werd derde.

[image=279124]

De teams waren goed voorbereid door de extra trainingen die TFC aan deze kinderen heeft gegeven. Het team van basisschool St. Cornelius uit Venhorst bestaande uit Bou Manders, Morris Janssen, Thomas van de Boom, Niels Lodewikus en Sven van de Zande, speelde in de poule van groep 4. Deze kinderen behaalden uiteindelijk een derde plaats.
Het team van basisschool De Vlieger uit Volkel bestaande uit Wessel van de Berg, Ties Bosch, Pelle Niessen en Willem van de Locht speelde in de poule van de groepen 7. Dit team werd dus Brabants kampioen.
Ook het team van bassischool Den Dijk uit Odiliapeel, bestaande uit Merle Hagelaars, Fleur Tielemans, Anoek Janssen en Liz van de Elzen, deed het heel goed want in de poule van groep 8 werd het Brabants kampioen.
De teams van De Vlieger en Den Dijk mogen nu Brabant gaan vertegenwoordigen op de Nederlandse kampioenschappen op zaterdag 21 juni in Houten. Ook daar worden de teams weer begeleid door leden van TFC. Marielle Janssen en Riky Bens hebben de teams begeleid.

[image=279123]

[image=279125]
Meer berichten