Tennisestafette bij LTC Uden van 24 uur

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Tennisvereniging LTC Uden houdt in het weekend van 29 en 30 augustus een 24-uurs tennisestafette toernooi. Het is een open toernooi, waarbij ook tennissers die geen lid zijn van een tennisclub aan kunnen deelnemen.

[image=313588]

Er wordt gespeeld van zaterdagmiddag 29 augustus 15.00 uur tot zondagmiddag 30 augustus 15.00 uur in zestien blokken van anderhalf uur. Het is natuurlijk niet zo dat je 24 uur op de baan staat, maar afhankelijk van de teamgrootte twee of drie blokken van 80 minuten. Een team bestaat uit minimaal acht en maximaal zestien personen. Het mag een damesteam, mixteam of herenteam zijn. De teamleden mogen ook van verschillende tennisclubs zijn, maar moeten wel ouder zijn dan achttien.

[image=313589]

Goed doel
Het paviljoen en de bar zijn 24 uur open. Er komt een buitenbar met smoothies en verse fruitsappen. Voor de start van de wedstrijden is er om 14.00 uur een warming-up onder professionele begeleiding. Zondag is er vanaf 15.00 uur een afterparty. Er kan tussen de wedstrijden door thuis geslapen worden, maar een tentje opzetten bij LTC mag ook. Een deel van de opbrengst van dit evenement gaat naar de Stichting steun 22Q11. Deze stichting wil bekendheid voor het 22Q11 deletie syndroom bij kinderen in Nederland. Het inschrijfgeld bedraagt, inclusief ontbijt en snacks, vijftien euro per persoon. Inschrijven kan door een mail te sturen naar . Geef daarin aan uit hoeveel het team bestaat. Meer informatie op http://www.ltcuden.nl..
Meer berichten