Intersport schenkt Tenues aan Team NL

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Over enkele weken nemen een tiental geselecteerde spelers van het G-voetbal van UDI'19 deel aan de Special Olympics World Games in Los Angeles. Zij vertegenwoordigen daar Nederland en in de jacht op de medailles gaan ze schitteren in geweldige tenues welke belangeloos beschikbaar zijn gesteld in een gezamenlijke actie van Masita en Intersport Superstore Uden.

[image=311891]

UDI'19/Beter Bed heeft inmiddels al meer dan vijftien jaar naar volle tevredenheid een samenwerking met zowel Masita als Intersport. Recentelijk is de samenwerking tussen deze drie partijen nog eens met zes jaar verlengd. Als onderdeel van de samenwerking hebben zij ervoor gezorgd dat de Udense voetballers in Amerika kunnen aantreden in twee schitterende tenues en ook voor de begeleiding is fraaie kleding beschikbaar gesteld.
De Special Olympics World Games is een vierjaarlijkse evenement en bedoeld voor sporters met een verstandelijke beperking. Ruim 7000 sporters uit 170 landen gaan het eind juli in Amerika tegen elkaar opnemen in tal van sporten. De spelers van UDI'19 vertegenwoordigen daarbij Nederland bij het voetbal. Na bijna een jaar van voorbereidingen en verschillende acties en mediamomenten was de overhandiging van de nieuwe tenues ook weer een memorabel moment. Vol trots zullen de Udense spelers het Nederlands tenue gaan dragen, met dank aan Masita en Intersport Superstore Uden.
Meer berichten