Langlaufvereniging Bedaf geopend voor iedereen

  •   keer gelezen   Sport
UDEN – “We zijn in de ban van de sneeuw”, zegt Langlaufvereniging Bedaf. Langlaufvereniging Bedaf. “We gaan voor het publiek zondag 28 december open!”

[image=232822]

“Door de huidige sneeuwval is er kans voor inwoners van Uden, Veghel, Oss en omgeving om eens lekker op Bedaf in Uden te langlaufen in de Nederlandse sneeuw. Iedereen die weer eens wil genieten en langlaufen in de Nederlandse sneeuw, of het eens wil proberen kan terecht bij langlaufvereniging Bedaf in Uden.Er worden weer echte loipes getrokken en natuurlijk is er ook de gelegenheid om eens lekker de berg af te glijden.
Het clubgebouw van langlaufvereniging Bedaf gelegen aan de Schansweg in Uden, naast gasterij De Pier is elke dag geopend van 10.00 -13.00 uur en van 13.00-16.00 uur. Er is ook het materiaal; schoenen, latten en stokken te huur. Per dagdeel: € 8,= voor volwassenen en € 4,= voor kinderen. Er is een speciaal gezinstarief: € 18,= voor 2 volwassenen en 2 kinderen. “Samen met het hele gezin op de latten in de sneeuw, ja gezellig!”

Kijk voor openstelling, i.v.m. de sneeuwhoogte, informatie en leuke filmpjes op www.bedaf.nu

Meer berichten