Skunk op een haar na winterkampioen

  •   keer gelezen   Sport
VEGHEL – Door puntverlies van concurrent Udenhout stond Skunk voor aanvang van de laatste wedstrijd van het jaar bovenaan. Door opnieuw een set te verliezen kon Skunk de eerste plek niet vasthouden en blijft het op een solide tweede plek. Thuis werd er met 3-1 gewonnen van Flamingo’s 56, de huidige nummer drie van de competitie. Setstanden: 25-13, 24-26, 25-17, 25-12

[image=295519]

Goed spel in de eerste set zorgde voor weinig inbreng van Flamingo’s Middels een stevige servicedruk, gecombineerd met een goed blok, wist Flamingo’s de bal amper op de grond te krijgen. Skunk verloor echter zijn scherpte in de tweede set en leunde het de gehele set op een achterstand. Een opleving in het laatste deel van de set kon geen hulp meer bieden. Set drie en vier werden echter weer een makkelijke prooi voor de lange Veghelse mannen. Met hetzelfde fraaie spel als in de eerste set had de nummer drie van de ranglijst weinig in te brengen.

[image=295518]

Zure nasmaak
Een knappe overwinning van de Veghelse mannen met toch opnieuw een wat zure nasmaak. Het setverlies kost Skunk de koppositie en het winterkampioenschap. Volgende seizoenshelft zullen de Veghelaren vaker vijfpunters moeten pakken om een kampioenschap binnen te slepen. Dat daarbij de club voldoende kwaliteit aanwezig is mag geen discussie zijn. De volgende wedstrijd wordt gespeeld op 10 januari tegen Shock ’82 in Cuijk. De wedstrijd begint om 16.15 uur in het Laco Sportcentrum Cuijk.
Meer berichten