Team Dakar Speed traint bij Heuveltraining

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - ‘Le Dakar’ gaat in januari 2015 weer van start in Argentinië. Voor een zo goed mogelijk resultaat in de rally, onderwerpt het Team Dakar Speed zich aan het Spartaanse trainingsregime van Heuveltraining in Uden.

[image=292967]

“Wie namelijk denkt dat het besturen van een Dakar truck geen energie kost heeft het goed mis”, vertelt Twan van den Heuvel. “Le Dakar is een van de zwaarste beproevingen die men kan ondergaan! De terrein in Argentinië, Bolivia en Chili is net zo adembenemend als dat ze zwaar zijn.” Het Team en Twan zijn daarom reeds gestart met een intensief HillFit programma geïnspireerd op het CrossFit-principe. “Constant gevarieerde functionele bewegingen uitgevoerd op relatief hoge intensiteit, waarbij de bewegingen uit onder andere turnen, gewichtheffen en atletiek afkomstig zijn. Dat gaat ervoor zorgen dat Team Dakar Speed optimaal voorbereid zal zijn op de beproeving die hun te wachten staat.

Neem voor uw eigen persoonlijke doelstellingen contact op met Twan van den Heuvel en ontdek wat u nooit van uzelf had gedacht! Voor meer info zie www.heuveltraining.nl of www.hillfit.nl.

[image=292968]
Meer berichten