Winst met zure nasmaak Skunk

  •   keer gelezen   Sport
VEGHEL – Na de verliespartij in Udenhout moest Skunk weer flink aan de bak tegen Achilles uit Beugen. Dat was de insteek zaterdag om de aansluiting met de top te behouden. Aansluiting kwam er, alleen werd klungelig de laatste set en daardoor het bonuspunt verspeeld. Setstanden: 25-15, 25-16, 25-21, 25-27.

[image=292718]

De eerste drie sets begon Skunk sterk. Flinke servicedruk in combinatie met een goede aanval zorgde voor weinig kansen voor Achilles. De winst van die eerste drie sets zorgde dan misschien ook voor wat lakser spel in de vierde set. De Beugenaren kregen het gevoel dat het de laatste set mee naar huis kon worden genomen. Achilles kwam terug van 23-19 tot 23-24. Skunk echter wist het setpunt van Achilles ongedaan te maken en kwam daarna zelf op setpoint. Maar dit punt werd verspeeld en de set verdween in de Beugense tassen.

[image=292716]

Nuvoc
Een zure nasmaak na een goede start van de wedstrijd. Door de winst stabiliseert Skunk zich aan de kop van de competitie en staat het na zes wedstrijden op de tweede plek. Komende zaterdag speelt Skunk tegen het tweede team van Nuvoc uit Veldhoven. De wedstrijd wordt gespeeld om 17.00 uur in de Nuvoc-hal in Veldhoven.

[image=292715]
Meer berichten