Bikkels trainen voor Kidsrun Krollenloop

  •   keer gelezen   Sport
VEGHEL – Ze lieten zich niet weerhouden door de stevige wind en regenval. Vijftien kinderen meldden zich woensdagmorgen in het Julianapark voor deelname aan de Kids oefenclinic van de Krollenloop. De training diende ter voorbereiding van de 1 kilometerloop op zondag 9 november.

[image=292262]

Looptrainer Joost Vlassak, één van de initiatiefnemers van de Krollenloop, zette voor de kinderen een afwisselende training in elkaar. “Dit zijn de echte bikkels, ondanks het slechte weer komen ze gewoon trainen”, stelt Vlassak, die blij is met de animo. Nadat de spieren zijn opgewarmd wordt er spelenderwijs gewerkt aan de conditie en krijgen de kinderen tips om nog beter te kunnen hardlopen. “Met de speciale Kidsrun willen we stimuleren dat lekker sporten en bewegen ook goed is voor kinderen”, legt Vlassak uit. “Er is een leuk parcours uitgezet, er zijn in verschillende leeftijdscategorieën prijzen te winnen en natuurlijk ligt er voor de kinderen ook een herinnering aan hun prestatie klaar.”

Inschrijven
Op zondag 2 november volgt er nog een oefenclinic voor de volwassenen. Deze start om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat in Veghel. Deelname is gratis.
Deelname aan de Kidsrun op zondag 9 november is ook gratis. Digitaal inschrijven kan nog tot en met aanstaande zondag. Dat geldt ook voor de 5 en 10 kilometerloop en de Bedrijvenloop. Daarna kan er nog op de dag zelf worden ingeschreven. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro, dat is inclusief een fraaie herinnering én een krol van Bakker van Leur. De meeropbrengst van de Krollenloop is bestemd voor het Jeugdsportfonds.
Kijk voor meer informatie op www.krollenloop.nl

[image=292261]

[image=292263]

[image=292264]

[image=292265]
Meer berichten