Intersport hoofdsponsor UDI’19 Jeugdafdeling

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Intersport Superstore Uden is zaterdag te midden van algemeen bestuur, sponsorcommissie, diverse jeugdleden het jeugdsponsorschap aangegaan.

[image=289709]

Nadat hoofdsponsor Beter Bed eind vorig jaar te kennen had gegeven de invulling van haar hoofdsponsorschap anders te willen gaan invullen ontstond er voor UDI’19 ruimte om andere bedrijven exposure te bieden op de tot vorig seizoen gesponsorde shirts van de jeugdselectieteams.
De sponsorcommissie heeft daarop Intersport Superstore Uden gevraagd om na te denken, als dè voetbalspeciaalzaak van Uden, om hoofdsponsor van de jeugdafdeling van UDI’19 te willen worden. “Talloze, constructieve gesprekken zijn gevoerd over de invulling hiervan. Daarbij komt dat Intersport Uden als partner van Masita ook zeer nauw betrokken is bij de shirtsponsoring van de senioren selectieteams. Samen met Intersport en Masita is de nieuwe UDI-stijl tot stand gekomen en inmiddels ook vastgelegd in het huishoudelijk reglement van UDI. De kleurstelling ligt vast en ook wordt in de kraag van ieder shirt ons oprichtingsjaar “sinds 1919” verwerkt. Met Intersport Superstore is een vierjarig contract overeengekomen waarbij Intersport Superstore Uden de exclusieve UDI-supplier is geworden.”
De sponsorcommissie en het algemeen bestuur van UDI’19 stellen dat deze overeenkomst een bijzondere is. “De consument is kieskeurig, de retailmarkt staat onder druk. Webshops zijn een grote concurrent voor de winkeliers. En toch hebben Willy en Luuk van Erp besloten zich voor langere tijd aan UDI te verbinden. Met het prachtig nieuwe sponsorshirt lopen onze talenten van de UDI-selectieteams er fantastisch mooi bij. De kleurstelling van het Intersport logo past perfect bij de UDI-stijl.”
Meer berichten