Tweede oefenclinic voor Krollenloop

  •   keer gelezen   Sport
VEGHEL – Bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat start zondag de tweede loopclinic, ter voorbereiding op de Krollenloop. De eerste editie van dit Veghelse hardloopevenement vindt plaats op zondag 9 november. In de Herfstvakantie volgt er een speciale oefenclinic voor kinderen.

[image=289673]

De eerste clinic, onder leiding van looptrainer Joost Vlassak, trok twee weken geleden zo’n 25 deelnemers en was bijzonder geslaagd. Naast inhoudelijke informatie over het evenement volgde er een training met de nodige praktische tips voor het hardlopen. De gratis clinic, die om 10.00 uur start, is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. Vanaf 9.45 uur wordt er verzameld bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat.
Speciaal voor kinderen wordt er in de Herfstvakantie een oefenclinic georganiseerd. Op woensdag 22 oktober wordt er om 9.45 uur verzameld in het Julianapark in Veghel, op de bult naast het dierenparkje. De start is om 10.00 uur. Alle kinderen tot en met 12 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen. Ook kinderen die (nog) niet zijn ingeschreven voor de Krollenloop, zijn van harte welkom om mee te doen. Deelname is gratis.

Jeugdsportfonds
Tijdens de Krollenloop op zondag 9 november kan er gekozen worden uit twee afstanden: de ‘Wilschut Advocaten 5 kilometer’ of de ‘Van den Udenhout 10 kilometer’. De routes zijn uitgezet door het fraaie buitengebied van Veghel. Start en finish zijn op de Markt. Deelnamekosten bedragen 10 euro, dit is inclusief een herinnering en uiteraard een krol met speculaas. Bedrijven kunnen zich voor een bedrag van 100 euro per team inschrijven. Een team vorm je met minimaal drie en maximaal vijf personen. Voor kinderen is er een speciale Kidsrun van 1 kilometer. Deelname hieraan is gratis en voor ieder kind ligt er een herinnering klaar.
De meeropbrengst van de Krollenloop is bestemd voor het Jeugdsportfonds. Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in sommige gevallen ook de sportattributen.

Kijk voor meer informatie en inschrijving voor de verschillende afstanden op www.krollenloop.nl. Volg het laatste nieuws op Facebook en Twitter (@krollenloop)

[image=289674]

[image=289675]

[image=289676]

[image=289677]

[image=289678]

[image=289679]
Meer berichten