Octopus feest en veilt voor Zelo

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Rugbyclub Octopus viert dit weekend het 40-jarig bestaan. Vrijdag 29 augustus vindt de receptie plaats van 20.00 tot 22.30 uur. Tijdens dit officiële gedeelte wordt de mogelijkheid geboden om de club en ook de diverse jubilerende leden te feliciteren.

[image=287247]

Zaterdag 30 augustus is er de Jeugddag die in het teken zal staan van een Rugbytoernooi met deelnemende clubs als Octopus, Bredase RC en Dukes uit den Bosch. ’s-Middags is er een spellencircuit voor de jongsten. De dag wordt afgesloten met een Feestavond.
Op zondag 31 augustus treden de teams van Octopus 1 en 2 aan tegen The Big Bulls uit Almelo, 12.30 uur spelen de 2e teams tegen elkaar, om 14.30 uur de 1e teams. Om 17.00 uur start de veiling waar geboden kan worden op unieke kavels. Wat te denken van een schitterende brommer of gereedschapswagen. Ook ludieke kavels komen er voorbij, evenals dinerbonnen, tegoedbonnen en een goede knipbeurt. De opbrengst wordt geïnvesteerd in de jeugdopleiding e begeleiding en ook om naast het speelveld een elektronisch scorebord te realiseren. Maar ook wil RC Octopus zijn sociaal karakter verder etaleren en komt een gedeelte van de opbrengst ten goede komen aan Stichting Zelo. Zelo is een stichting die zich inzet voor kleinschalige woonvormen voor kinderen met een verstandelijke beperking. Naar verwachting zal de eerste kavel tussen 17.30 en 18.00 uur van eigenaar wisselen. Zondagavond
worden de festiviteiten muzikaal afgesloten.
Meer berichten