Hockeyclub Uden gaat voor Clubcare

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Hockey Club Uden en Wolbert fysiotherapie hebben elkaar donderdag de hand geschud. De twee partijen gaan voor een periode van drie jaar samenwerken binnen het concept Clubcare. Een proefjaar is goed bevallen voor beide partijen. Door Clubcare structureel in te zetten hoopt de club haar leden en selecties iets extra’s te kunnen bieden.

[image=282822]

Clubcare is een initiatief van Wolbert fysiotherapie, een praktijk die zich naast fysio- en manuele therapie veel bezig houdt met sportrevalidatie. De leden krijgen voorlichting van Wolbert’s fysiotherapeuten over blessurepreventie. Deze educatieve bijeenkomst is bedoeld voor zowel trainers als spelers. Zowel het eerste heren- als damesteam en de jeugdtalenten van de vereniging ondergaan verschillende testen en metingen. Hiermee worden de selecties gedurende het gehele seizoen in de gaten en zo fit mogelijk gehouden.
Daarnaast hebben alle leden van Hockeyclub Uden de mogelijkheid om gebruik te maken van het gratis Inloop Sportspreekuur op maandag avond van 17.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens dit spreekuur kijkt een sportfysiotherapeut van Clubcare naar de eventuele lichamelijke ongemakken bij speelsters en adviseert. Meer informatie www.club-care.nl of 0413-264879.
Meer berichten