De Brinck en Jan Bluyssen steunen Jeugdsport

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - De leerlingen van de basisschool De Brinck en basisschool Jan Bluyssen hebben, door met elkaar de nodige gesponsorde rondjes te rennen, maar liefst € 4.686,45 opgehaald voor het Jeugdsportfonds Uden. De kinderen zorgen er zo mede zelf voor dat hun vriendjes en vriendinnetjes ook lid kunnen worden van een sportvereniging en gezellig kunnen meedoen.

[image=262622]

Directeur van bs. De Brinck Frank van Wetten zegt: “gemiddeld heeft iedere leerling meer dan € 10,00 opgehaald, we hebben ervaring met het organiseren van een sponsorloop maar dit overtreft alles”.
De succesvolle sponsorloop is in samenwerking met Vivaan, Kicks-Uden, De Brinck en Jan Bluyssen georganiseerd. Als bedankje geeft Jeugdsportfonds Brabant de beide scholen een mooie voetbal zodat er op het schoolplein weer tegen een nieuwe bal kan worden getrapt.
Jeugdsportfonds Brabant/Uden opereert onder het moto “Alle kinderen moeten kunnen sporten”. Helaas is dat geen vanzelfsprekendheid. Er zijn kinderen in de gemeente Uden die niet lid kunnen worden van een sportclub doordat de ouders/verzorgers er het geld niet voor hebben. Voor deze kinderen is er Jeugdsportfonds Uden, zodat de kinderen niet de dupe worden van te beperkte financiele thuissituatie.

Jeugdsportfonds Uden is mede afhankelijk van sponsoring en giften. Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem dan vooral contact op met coördinator Peter Overeem op 06-15408383 of via mail en kijk op www.jeugdsportfonds.nl. Met elkaar zorgen we er zo voor dat alle kinderen in de gemeente Uden kunnen sporten.

[image=262621]
Meer berichten