Vrijwilligers UDI’19 in de bloemetjes gezet

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 23 oktober werden twee vrijwilligers geëerd voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.

[image=260995]

Ad Tiebosch werd voorgedragen als Erelid. Naast zijn langdurig bestuurslidmaatschap als voorzitter van de PR-groep is Ad ook al heel lang verantwoordelijk voor het verzorgen van de stukjes voor in het Udens Weekblad, voorziet hij alle media in de regio van de nodige informatie over UDI, regelt hij de UDI-pool, maar is hij ook actief voor bijvoorbeeld jubilarissenavonden, weekendkampen en activiteiten vanuit de KNVB op Parkzicht.
Piet van Lankveld werd benoemd als Lid van Verdienste. Hij is al heel lang betrokken bij de uitgifte van materialen op trainingsavonden en hij is bij elke thuiswedstrijd van het eerste elftal op het sportpark te vinden om lootjes voor de wedstrijdbal te verkopen. Daarnaast heeft Piet nog verschillende andere werkzaamheden voor de club verricht.
Voorzitter Paul Rüpp had de eer de beide vrijwilligers de benoeming mee te delen en maakte meteen van de gelegenheid gebruik om een overzicht te geven op basis waarvan de keuzes waren gemaakt. Tijdens de jubilarissenavond van 15 november wordt er nog uitgebreider stilgestaan bij deze gebeurtenis. Op de foto's feliciteert de voorzitter Piet en Ad.

[image=260996]
Meer berichten