Thema-avond voor wandelsportliefhebbers

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Beginnende of ervaren wandelaars, lid of geen lid van De Keien Atletiek, het maakt niet uit. Maandag 16 september staat er bij De Keien Atletiek voor elke liefhebbers een thema-avond over wandelen/sportief bewegen op het programma.

[image=256156]

Van 20.00 tot 21.30 uur worden door specialisten van de Udense fysiotherapiepraktijk Wolbert en wandelschoenmerk Lowa diverse aspecten van het wandelen belicht, waaronder kleding, schoenen en blessurepreventie. Locatie is de kantine van de accommodatie van De Keien Atletiek aan de Sportlaan in Uden.
Sportief bewegen is één van de onderdelen die De Keien Atletiek structureel aanbiedt met als loopomgeving het bosrijke gebied rondom Uden, zoals de Maashorst en Slabroek. Tijdens de EkoPlaza Keienloop op 8 september ging Start to Walk van start. In september en oktober kunnen beginnende wandelaars onder leiding van een vakbekwame trainer kennismaken met de sport. De wandelochtenden worden aangeboden op maandag, woensdag en vrijdag (tussen 09.00 en 10.30 uur) en deelnemers kunnen kiezen uit twee ochtenden. Belangstellenden kunnen zich hiervoor nog steeds aanmelden.

Kijk voor meer informatie op www.dekeienatletiek.nl.
Meer berichten