Ypenburg en Maas winnen kampioenschap

  •   keer gelezen   Sport
UDEN – De Clubkampioenschappen van Golfpark de Leemskuilen in Uden zijn zaterdag 7 september en zondag 8 september gewonnen door Dorette Ypenburg en Fons Maas.

[image=255957]

De Overall clubkampioenen kwamen uit de categorie strokeplay zonder handicap verrekening. Met 123 slagen mocht Ypenburg zich bij de dames clubkampioene 2013 noemen. Bij de heren werd Maas clubkampioen met 126 slagen. Het was onverwacht goed golfweer. Zeventig deelnemers speelden een sportieve strijd met verrassende scores. Tel daar uitdagende greens en 36 holes golfen bij op en dat resulteerde in alle benodigdheden voor een mooi golfweekend. De scores lagen bij deze clubkampioenschappen erg dicht bij elkaar, zodat ieder foutje direct een terugval in het klassement betekende. Na spannende voorrondes op zaterdag konden 36 finalisten op zondag opnieuw aan de slag om een goede score neer te zetten. Dit leverde een spannende wedstrijd op.

Udense Golfkampioenschappen
Zo’n tachtig Udense golfers trekken naar verwachting vrijdag 20 september naar Limburg voor de 23e editie van de Udense Golfkampioenschappen. Dankzij de ondersteuning van een aantal trouwe subsponsoren en de hoofdsponsor Rabobank Uden/Veghel is de organisatie erin geslaagd ook dit jaar een aantrekkelijk programma samen te stellen. Het kampioenschap dat gespeeld wordt op vrijdag 20 september is toegankelijk voor in Uden woonachtige golfers in het bezit van een handicap. Aanmelden kan nog via de website www.udensegolfkampioenschappen.nl
Meer berichten