BusinessRun blikvanger EkoPlaza Keienloop

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - De EkoPlaza Keienloop, die dit jaar plaatsvindt op zondag 8 september bij De Keien Atletiek aan de Sportlaan in Uden, bestaat uit een trim- en wedstrijdloop over 5, 10 en 15 kilometer, wandeltochten van 5 en 10 kilometer én een BusinessRun. Al 25 teams hebben zich inmiddels aangemeld voor het laatstgenoemde onderdeel.

[image=253945]

Bij de BusinessRun, de blikvanger van de EkoPlaza Keienloop, wordt in estafettevorm 15 kilometer gelopen. Ieder team bestaat uit drie deelnemers die elk een ronde van vijf kilometer voor hun rekening nemen. Teams kunnen bestaan uit enkel mannen of vrouwen, maar mogen ook een mix vormen.
Inmiddels hebben 25 teams zich aangemeld voor de EkoPlaza Keienloop. Er is nog ruimte voor meer teams. Dus wil jij graag met een groep deelnemen aan de estafetteloop? Meld je dan nu aan via www.inschrijven.nl. De totale kosten bedragen 135 euro per team. Dit is inclusief het pastabuffet dat na de EkoPlaza Keienloop wordt geserveerd. Een groep mag bestaan uit vijf personen: drie lopers en twee begeleiders.
De BusinessRun gaat tegelijk van start met de trim- en wedstrijdloop om 11.00 uur. Het parkoers voert de deelnemers over verharde wegen in de omgeving van de accommodatie van De Keien Atletiek met start en finish in stadion De Kuip aan de Sportlaan. Kijk voor meer informatie op www.dekeienatletiek.nl.
Meer berichten