Eerste elftal FC de Rakt gaat 'vreemd'

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Het eerste elftal van voetbalclub FC de Rakt gaat deze dagen met regelmaat 'vreemd'. Het team kreeg vorige week een training van een atletiekcoach bij AV de Keien én een sessie 'soccer aerobics' bij sportschool Body Vision. Morgenavond volgt nog een training door een basketbalcoach bij basketbalvereniging Rush.

[image=201930]

Het is niet zo dat FC de Rakt geen baat heeft bij de reguliere voetbaltrainingen. De trainingen bij andere clubs hebben alles te maken met het Udense Sportgala, dat op vrijdag 3 februari plaatsvindt in de Evenementenhal Uden. Het thema van het sportgala is 'Winnen? Dat doen we samen'. Onderdeel hiervan is wat sportverenigingen in Uden voor elkaar zouden kunnen betekenen. Of wat ze van elkaar kunnen leren. Ter gelegenheid hiervan wordt er, in samenwerking met het Udens Weekblad, een boekje uitgebracht. En tijdens het Sportgala komt tophockeycoach Marc Lammers vertellen over het thema.
Van de drie trainingen die FC de Rakt buitenshuis afwerkte zijn video-opnamen gemaakt. Deze worden tijdens het Sportgala op 3 februari getoond.

[image=201931][image=201932][image=201928][image=201933]
Meer berichten