Sportevent Son 2012 zoekt deelnemers

  •   keer gelezen   Sport
SON EN BREUGEL – Sportverenigingen uit de gehele regio kunnen zich nu inschrijven voor Sportevent Son 2012, dat op 26 en 27 mei in Son en Breugel wordt gehouden.

[image=208636]

Inschrijven kan via de website www.sporteventson.com. Doel van het unieke sportevenement is verenigingen samenbrengen en een jaarlijks terugkerend toernooi te organiseren. Het unieke is het feit dat er gelijktijdig wordt gevoetbald, gehockeyd en gehandbald door A- en B-teams van vijftien tot en met achttien jaar. Bij de eerste editie werken voetbalvereniging SBC, hockeyclub HTC en handbalvereniging Apollo samen. De toernooicamping komt op een groot weiland aan de Rooijseweg in Son en Breugel. Bij de clubs wordt ontbeten en gedineerd. Daarnaast is er een feestavond in een grote tent, die op het evenemententerrein van SBC komt te staan. Deelnemers betalen 45 euro inschrijfgeld per persoon, daar zitten al die zaken bij inbegrepen. Van de 1.000 sporters komen er zo’n 250 uit Son en Breugel. Er kunnen 24 voetbal- en 24 hockeyteams deelnemen, daarnaast is er ruimte voor 16 handbalploegen.

Kijk voor alle informatie over Sportevent Son 2012 op www.sporteventson.com, www.facebook.com/sporteventson en www.twitter.com/SporteventSon. Ook op www.kliknieuws.nl wordt de komende tijd meer aandacht besteedt aan het unieke sportevenement.
Meer berichten