Johan van Osch nieuwe trainer FC Uden

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - FC Uden heeft voor het seizoen 2013-2014 een nieuwe hoofdtrainer aangetrokken. Zijn naam is Johan van Osch uit Oss. Hij spreekt en straalt de juiste passie en enthousiasme uit die FC Uden vraagt van een nieuwe hoofdtrainer. Johan is 40 jaar oud en is een voetbaldier pur sang.

[image=231091]

Na drie jaren onder de huidige hoofdtrainer had de TC de taak om een nieuwe hoofdtrainer voor FC Uden te zoeken. De profielschets van de nieuwe hoofdtrainer was onder te brengen onder de noemer “een jonge enthousiaste hoofdtrainer met veel passie met een flinke dosis ambitie” die zich binnen de gehele vereniging positief kan profileren. Ook zal Johan gezien, zijn ervaring, zijn steentje bijdragen met de jeugdopleiding en FC Uden onder 23, wat een heel belangrijk onderdeel is voor FC Uden. Na een goed verlopen sollicitatiegesprek met TC en met het bestuur van FC Uden, was iedereen het unaniem mee eens dat Johan van Osch hiervoor een zeer geschikte kandidaat is.

Johan is in het verleden als voetballer actief geweest voor o.a. TOP, OSS’20, UDI’19, Herpinia en Margriet, waar hij zijn actieve voetballoopbaan heeft afgesloten. Aansluitend heeft hij zijn training carrière opgestart bij OSS’20, UDI’19, TOP, Wilhelmina en OJC, waarna hij dus nu aan het werk kan als hoofdtrainer bij FC Uden. De TC en het bestuur van F.C. Uden zijn trots om met Johan van Osch een jonge enthousiaste trainer aangesteld te hebben, waarmee wederzijdse sportieve ambitie voor de komende jaren is uitgesproken.

[image=231090]
Meer berichten