Daphny van den Brand is mama

  •   keer gelezen   Sport
ZEELAND - Daphny van den Brand is woensdagavond in het Bernhoven ziekenhuis in Veghel bevallen van een gezonde dochter! De kersverse ouders zijn apetrots en hebben haar de naam Isa gegeven. Isa, die om 20.40 uur het levenslicht zag, woog bij haar geboorte 3300 gram en mat 50 cm. Moeder en dochter zijn ondertussen door vader Johan naar huis gebracht en maken het goed.

[image=230980]

De bevalling was een "zware wedstrijd", aldus Johan. "Maar gelukkig schrikt Daphny niet terug voor een beetje afzien en is met wat hulp van de dokter alles helemaal goed gekomen. We gaan nu lekker thuis uitrusten en genieten van alle nieuwe dingen die op ons afkomen".
De trotse ouders wilden tijdens de zwangerschap niet weten of het een jongetje of een meisje zou worden. "We wilden het spannend houden. Vrijwel iedereen in onze omgeving dacht dat het een jongetje zou worden en we hebben dan ook veel suggesties voor jongensnamen gekregen. Maar uiteindelijk is het dus Isa geworden, de naam die Daphny zelf heeft uitgekozen". (Bron:www.cyclexperience.nl)

[image=230981]
Meer berichten