Presentatie Team NL in Den Haag

  •   keer gelezen   Sport
UDEN/VEGHEL – De vijf sporters van Werkgroep Skiën Gehandicapten (WSG) Uden en de Zeelander Daan van Hooijdonk worden samen met de andere leden die Team NL vormen, morgen gepresenteerd in Den Haag.

[image=230466]

Team NL komt voor Nederland uit in de Special Olympics in Zuid-Korea. De 21 teamleden krijgen na de presentatie meteen een mediatraining en mogen de officiële teamkleding presenteren op een heuse catwalk. De mediatraining krijgen ze van ex-schaatser Carl Verheijen, voormalig atlete Nelli Cooman en Dakar motorrijder Frans Verhoeven.
Nikki Luts, Jeroen van Doorn en Dave van de Louw uit Uden, Herman Creemers uit Milsbeek en de Veghelse Gonnie Dragt sporten bij WSG Uden. Daan van Hooijdonk van de Nijmeegse Schaatsvereniging (NSV) komt uit Zeeland. Hij maakte al een website waar zijn avonturen op geplaatst worden: www.daaninkorea.blogspot.nl.
De Special Olympics World Winter Games zijn van 29 januari tot en met 5 februari 2013. In Zuid-Korea strijden 2.300 sporters met een verstandelijke handicap uit 127 landen tegen elkaar.
Meer berichten