Saturnusvrouwen laten vijfpunter liggen

  •   keer gelezen   Sport
UDEN – Met ‘slechts’ drie gewonnen sets konden de Saturnus-vrouwen onmogelijk tevreden zijn. Tegenstander was het derde team van Somas/Activia uit het pittoreske Sint Anthonis. De scherpte ontbrak en wat blessures waren de oorzaak. De Setstanden waren 21-25, 25-11, 25-19 en 25-11.

[image=197036]

Basis-zevental
Dimphy Nederkoorn was al langer geblesseerd en daar kwam deze week Debbie de Graaf bij. Ook Loes Boley en Janneke Morsink waren verre van fit en startten dan ook niet in de basis. Positief was de comeback van Chantal Westrik, die pas haar eerste wedstrijd van het seizoen speelde. Gevolg daarvan was wel dat er drie andere dames startten in het basis-zevental.De Crux zat hem in de eerste set die de Udense tot woede van Peter Barenbrug zomaar lieten lopen met 21-25.

Diverse pijntjes
In de overige sets hervonden de Udense zich weer en tikte de partij ervaren uit. Loes Boley haalde het einde niet. Diverse pijntjes en ongemakken weerhielden de ervaren volleybalster van verder spelen. Ook deze week won concurrent Particolare/DS, maar zij wel met 4-0. Dat wil zeggen dat de dames van Saturnus/HC nu tweede staan op één puntje achterstand. Volgende week is er een uitwedstrijd bij hekkensluiter Argos uit Oeffelt.
Meer berichten