Korfrakkers ruim langs Be Quick

Sport 73 keer gelezen
NULAND – Korfakkers had weinig moeite met het kwakkelende Be Quick. In Nuland werd het een ruime 9-15 zege voor de Erpsen. Prinses Irene kwam niet verder dan een 10-10 gelijkspel in Melderslo Noord-Limburg.

[image=124662]

De ruststand was al 2-8 in het voordeel van Korfrakkers. In de tweede helft leefde Be Quick kort op, maar uiteindelijk werd het toch nog een 9-15 zege voor coach Anke Verstraten. Monique van der Ven bewees nog maar eens dat zij voor Korfrakkers onmisbaar is. Met zeven treffers drukte Van de Ven weer een groot stempel op de wedstrijd. Volgende week volgt het echte werk en komt SPES naar Erp.

Score :Monique van de Ven 7 Eline Kerkhof 1 Janine Delisse 4 Ingrid Claasse 3

Het komt niet vaak voor, maar Prinses Irene speelde zondagmiddag 10-10 uit bij de Merels in Melderslo. Was de ruststand nog 4-5 voor de vrouwen uit Nistelrode, aan het einde gaf het scorebord een 10-10 einduitslag. De wedstrijd viel op door de felheid die naar de wel erg fysieke kant uitsloeg. Vijf minuten voor tijd kwam Linda van Venrooij nog in de ploeg, maar ook dat bracht geen verandering meer in de gelijke stand.

Score: Marina v Venrooij 2, Dianne vd Burgt 2 Lieke v Griensven 1, Suzan v. Venrooy 1 Linda van Tilburg 2, Esther v Venrooij 1, Renou vd Laar 1