Eerste Presentatiedag FC Uden succes

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - Een prima voetbalmiddag met een echt FC Uden gevoel. Zo kan de eerste presentatiedag in de geschiedenis van FC Uden de boeken in. Bij de opening door vicevoorzitter Hans Smulders werd het nieuwe FC Uden logo onthuld. Deze eer was gegund aan het oudste en het jongste lid van de vereniging, Leo van Esch en Seth Wendt.

[youtube=2Q5AFwe-QxM]

[image=222751]

De teampresentaties volgden, waar alle jongens en meisjes zichtbaar van genoten. Voor enkele teams was het daarna een lange zit, maar de voetbalshow van Nelsen de Kok die volgde was dat meer dan waard. Nadat Nelson een kleine eenmansshow had weggeven, waren de jongens en meisjes niet meer te houden en schreeuwde ze het hardst om twee-tegen-twee te mogen spelen tegen het 2Fastteam van Nelson.
Ook de vernieuwde kantine werd door iedereen met veel bewondering bekeken. Het resultaat van vele vrijwilligersuren, waar FC Uden trots op kan zijn. Voorafgaand aan de bekerwedstrijd van FC Uden 1 was er een kort foto moment met de nieuwe hoofdsponsors van FC Uden, Arts Sportiek en Ben van Dijk Electronics BV. Twee weken terug verbonden zij zich voor drie jaar aan de vereniging.

Bakfiets
Ook Match & More heeft als sponsor van de FC Uden Jeugdopleiding de weg naar Vlasakker gevonden. Tijdens de presentatiedag werd ook Jumbo Supermarkten als nieuwe partner gepresenteerd. Het partnerschap met Jumbo werd met behulp van de Jumbo bakfiets aangekondigd. Vanuit de Jumbo bakfiets werden alle jeugdleden getrakteerd op een lekkere versnapering. Met die bakfiets gaat FC Uden voortaan op zaterdagmorgen langs de velden om iedereen van een kopje koffie te voorzien.

[image=222752]

[image=222750]

[image=222753]
Meer berichten