In 2013: ‘Landerdse Golfkampioenschappen’

  •   keer gelezen   Sport
ZEELAND / LANDERD – Vanaf volgend jaar worden de jaarlijks terugkerende Zeelandse Golfkampioenschappen (ZGK) opgeschaald naar een “interdorpelijk” kampioenschap waarin startplaatsen beschikbaar zijn voor golfers uit de gehele gemeente Landerd. In aanloop naar 2013, waarin deze uitbreiding zal plaatsvinden, zijn de startplaatsen die voor dit jaar nog beperkt vacant zijn, per direct beschikbaar gesteld voor golfers uit de gehele Gemeente Landerd.

[image=222061]

Onder het motto: “meer omvang staat gelijk aan meer mogelijkheden”, zal de uitbreiding van een lokaal naar een gemeentelijk evenement voor de 3e editie in 2013 een feit zijn. “We streven naar een meer professioneel evenement wat gepaard gaat met het aanspreken van een groter publiek en het vinden van een 18-holes, qualified golfbaan als homecourse”, aldus Tonnie van Deijne, mede-initiatiefnemer van de ZGK. De organisatie wil een gemeentelijk evenement opzetten en vergroot hiermee wellicht de kans op een groter deelnemersveld van ca. 72 golfers. “In aanloop tot volgend jaar zijn de openstaande startplaatsen voor zaterdag 1 september per direct beschikbaar gesteld voor golfers uit de gehele Gemeente Landerd. Met deze openstelling willen we een begin maken voor de uitbreiding van volgend jaar”.
De 2e editie van de Zeelandse Golfkampioenschappen vindt zaterdag 1 september plaats op Golfpark De Leemskuilen in Uden. Alle golfende inwoners uit de Gemeente Landerd kunnen zich inschrijven via www.zeelandsegolfkampioenschappen.nl. De minimale leeftijd is achttien jaar en eenieder dient in het bezit te zijn van een GVB of geldige EGA handicap. Er wordt gespeeld volgens de “Rules of Golf” en de lokale regels zoals van kracht op Golfpark de Leemskuilen. Aanvang is om 13.30 uur en de ontvangst zal worden verricht door mevrouw W.C. Doorn-van der Houwen, burgemeester van Landerd. Voor inschrijvingen op de slechts beperkt vacant zijnde startplekken of meer info, raadpleegt men de website of middels telefonisch contact met de organisatie op nr. 06-24287994.
Meer berichten