Oudleden welkom bij jubileum hockeyclub

  •   keer gelezen   Sport
UDEN – De Hockeyclub Uden viert het elfde lustrum ofwel het 55-jarige bestaan. Dat feest staat ook in het licht van het nieuwe blauwe hoofdveld. Op vrijdag 31 augustus wordt het ‘olympische veld’ in gebruik genomen. Gedurende dat weekend zijn er diverse feestelijke activiteiten waarbij de aanwezigheid van oudleden ook erg gewenst is.

[image=221972]

Vrijdags wordt om 18.00 uur het officiële startschot gegeven op het nieuwe veld waarna
er een speciale benjamintraining begint. Zaterdag 1 september is er een recreatief familietoernooi. En dat moet in feite een levendige reünie worden. Ongeacht het niveau is er ruimte voor elke deelnemer jong én oud. Een pa of oma kan dan eindelijk
eens met de kleinkinderen hockeyen. Iedereen is welkom deel te nemen met een team dat bestaat uit één of twee families. HC Uden zou het fantastisch vinden als daar veel spelers voor zijn maar ook toeschouwers. Teams kunnen zich aanmelden bij via Na afloop van het toernooi is er een BBQ en muziek. Zondag 2 september wordt het vizier gericht op de competitie die 8 september van start gaat. Diverse oefenwedstrijden vullen de velden met na afloop weer feestmuziek, de eerste Sunday-After van het nieuwe seizoen.
Meer berichten