Kampioenen aanmelden voor Sportgala Uden

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - De gemeente Uden houdt op vrijdag 3 februari weer het jaarlijkse Sportgala, een feestelijke avond om de Udense sportkampioenen te feliciteren met hun sportieve prestaties.
Het Sportgala vindt plaats in het Evenementencentrum Uden.


[image=120566]

Zowel jeugdige als volwassen kampioenen die bijzondere sportprestaties op regionaal, nationaal of internationaal niveau hebben geleverd worden deze avond in het zonnetje gezet.
Natuurlijk mag daarbij een medaille of penning niet ontbreken. Om er zeker van te zijn dat niet één kampioen wordt vergeten of overgeslagen is het de taak van de sportverenigingen om hun kampioenen op te geven. Kampioenen zijn degenen die in de periode van 1 januari 2011 tot en met 31 december 2011 een eerste plaats hebben gehaald als actieve sporter(s) of sportteams.
Ook kunnen personen of teams die bij een specifieke nationale of internationale wedstrijd en/of kampioenschap een vermeldingwaardige klassering hebben behaald, worden aangemeld. Afhankelijk van de geleverde prestatie wordt dan gekeken of men in aanmerking komt voor een medaille.
Het opgeven van kampioenen kan door het formulier in te vullen op www.uden.nl/sportgala. Aanmelden kan tot 1 januari 2012. Hierna is opgave niet meer mogelijk. Meer informatie is verkrijgbaar bij de gemeente Uden (Rob van Berkel of Martijn Temming), tel. 281676 of 281453. E-mail: of .
Meer berichten