Peter Barenbrug haakt even af

  •   keer gelezen   Sport
UDEN – Coach Peter Barenbrug van de Saturnus-vrouwen doet voorlopig een stapje terug. De volleybalcoach liep een fikse nekblessure op bij een potje volleybal.

Door: Peter Kuijpers

[image=191691]

Barenbrug: “Dat kan je overkomen. Het zal echt wel genezen, maar op dit moment heb er danig veel last van dat ik mijn activiteiten richting Saturnus heb moeten minderen. Ik train ze maar een maal per week en dat is woensdag. Wedstrijden kan ik ook nog niet doen. Ik kan me niet concentreren en heb te veel last van mijn blessure. Maar we hebben bij Saturnus goede en vakbekwame mensen rondlopen die dit wel even voor mij opvangen.” Het is een jonge groep en die heeft beslist nog wel wat sturing nodig weet ook Barenbrug. “Dat zeker. Het is een gretige groep met een enorme drive. Heerlijk om mee te werken. Het is een mix tussen wat ouderen en jonge meiden uit het tweede team en de jeugd. Maar op dit moment moet ik even afhaken. Ik ga op wedstrijddagen wat tegenstanders bekijken. Dan ben ik zeker nog nuttig voor het team. Peter Barenbrug hoopt over een maandje weer volledig inzetbaar te zijn.”

[image=191692]

Saturnus speelt komende zaterdag in Westerhoven tegen Bravo’99. De wedstrijd in Sporthal De Koolakkers begint om 17.00 uur
Meer berichten