Techniekkampioenschappen bij FC Uden

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - René Meulensteen trainde Cristiano Ronaldo en hielp hem de beste voetballer ter wereld te worden. Nu is het de beurt aan jeugdvoetballertjes in deze regio. FC Uden heeft in samenwerking met Voetbalschool Uden een dag georganiseerd waarop jeugdvoetballers kunnen trainen en voetballen als een speler van Manchester United. Dit is op 26 oktober en geldt als voorronde voor de Nederlandse Techniek Kampioenschappen.

[image=194168]

Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Ruud van Nistelrooy hij heeft ze allemaal heel veel trucs en bewegingen geleerd zodat ze betere voetballers werden. René Meulensteen traint nu het eerste elftal maar hij heeft ook heel veel jeugd van Manchester United getraind. Meulensteen heeft zijn beste trainingen op papier gezet. Een docent van de René Meulensteen Academy gaat samen met trainers van Voetbalschool Uden en FC Uden deze trainingen verzorgen.
Deelnemende jeugdspelers krijgen naast techniektraining ook een bal, een voetbalshirt, een herinneringsbeeldje en een sportieve lunch en drinken. Voor aanmelden of meer informatie kun je terecht op www.voetbalschooluden.nl.
Meer berichten