Eerste exemplaar ‘Jaap!’ voor wethouder

  •   keer gelezen   Sport
UDEN – Richard Bosveld, voorzitter van Hockey Club Uden, overhandigde vrijdagmiddag het eerste exemplaar van het glossy clubmagazine Jaap! aan wethouder John Timmers. Het is de tweede editie van het magazine, dat komende week huis-aan-huis wordt bezorgd.

[image=157905]

“De enige hockeyervaring die ik heb gehad was in mijn schooltijd”, liet wethouder John Timmers weten. “Ik kreeg toen altijd te horen dat ik verkeerd liep. Maar de diverse sporten – en dan met name teamsporten – hebben wel degelijk raakvlakken met elkaar. Als team probeer je samen ergens voor te gaan. En dat past bij de doelstelling van de gemeente Uden die sport wil inzetten als maatschappelijk instrument met betrekking tot gezondheid, sociaal ontmoeten en talentontwikkeling.”
Voorzitter Richard Bosveld toonde zich trots op de tweede editie van Jaap! Of, zoals hij zelf aangaf, ‘Japetrots’. Een verwijzing naar Jaap Hoyng die vijfentwintig jaar lang voorzitter was. “Met 18.000 exemplaren die verspreid worden bereiken we een groot publiek. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling van de club. Binnen nu en twee jaar hebben we een extra veld nodig. Bovendien moeten veld 1 en 2 gerenoveerd worden en ook aan de accommodatie dient het een-en-ander te gebeuren. Momenteel zijn we daarover in gesprek met de gemeente Uden. Het is voor hen lastig om recht te doen aan alle wensen van de diverse sportverenigingen. Toch lijkt er licht aan het eind van de tunnel te zijn.” De Jaap! is gedrukt door De Winter media groep en valt komende week bij de mensen op de deurmat. Jaap! is een magazine over de hockeysport in Uden en is geschreven voor iedereen met interesse in Uden in het algemeen en hockey in het bijzonder.

[image=157904]
Meer berichten