Eerste lustrum Kerstveiling UDI’19

  •   keer gelezen   Sport
UDEN - De vijfde Kerstveiling van UDI’19 staat zaterdag 11 december op de rol. De organisatie is er, met medewerking van vele sponsoren, weer in geslaagd om een voortreffelijk aanbod aan kavels te kunnen aanbieden.

[image=157747]

Ook deze keer wat nieuws. De Businessclub van UDI’19 heeft vooraf aan de veiling een van haar jaarlijkse evenementen. Deze keer onderhoudt de spraakmakende voetballer, entertainer en hoofdklasse trainer Hans Kraaij jr. het gezelschap tijdens een diner bij Wokrestaurant het Paradijs. Aansluitend neemt Hans Kraaij jr. samen met veilingmeesters Maarten Prinssen en Joost van Oort als gastveilingmeester het eerste uurtje van de veiling op zich. De Udense voetbalvereniging gaat er van uit dat dit voor veel lol en hilariteit gaat zorgen. Zorg daarom dat u op tijd aanwezig bent.
Er is voor elke portemonnee wat: van de traditionele ‘peperkoek’ tot een elektrische scooter, een wijnpakket, een aangelegd kunstgrasveld voor in uw tuin, kaartjes voor voetbalwedstrijden van diverse topclubs, een fiets, zweefvliegen, boormachines, tuingereedschap, meubels. En volop waardecheques voor samen een avondje uit eten gaan, persoonlijke verzorging, fitness, accountancywerk, met je team snookeren, voetbalreis voor twee personen naar Manchester United en nog veel meer. Op de website van UDI’19 - www.udi19.nl - zijn de kavels te bezichtigen. De veilingboekjes zijn verkrijgbaar in het clubhuis. Alle sponsoren krijgen een veilingboekje thuis gestuurd en zijn uiteraard ook van harte welkom op de veiling. Kijk in het Udens Weekblad van woensdag voor het complete kaveloverzicht.

De Kerstveiling is op zaterdag 11 december in het Clubhuis van UDI’19/Beter Bed. De zaal is open om 19.00 uur, vanaf 20.00 uur wordt er geveild. De toegang en het eerste kopje koffie zijn gratis.
Meer berichten