Maiscross ter afsluiting vierluik

  •   keer gelezen   Sport
VOLKEL - Motorclub Mac Bedaf houdt op 28 november zijn jaarlijkse maïscross. Dit is de afsluitende wedstrijd van de vierluik Handel-Boekel-Odiliapeel-Volkel. Er zijn op deze dag 9 klasses. Dit zijn de mini, bromfietsklasse (versnelling of automaat), 65 cc jeugd, 85 cc jeugd, MX2 hobby, MX1 hobby, off road klasse en startbewijs houders.

[image=156763]

Er komen diverse rijders uit de gemeente Uden aan de start, waaronder in de 85 cc klasse enkele jeugdrijders uit Odiliapeel zoals Demian Slaats, Tim Zwanenburg, Mike v.d. Akker en Mike Toonen. Bij de offroad klasse starten uit deze regio Ruud Arts, Herwin Hopmans, Rini van Boxtel, John Lourenssen en Nederlands Enduro kampioen Rob Verstegen. Onder voorbehoud trekt zijn vader, good old Ad Verstegen, zijn crosspak na 10 jaar ook nog eens aan. Aanmelden voor deelname kan via www.macbedaf.nl. Doe dit snel, want vol is vol.
Inschrijven kan ook op zaterdag op het circuit tussen 15.00 uur en 16.30 uur of op zondagmorgen tussen 7.30 uur en 9.00 uur. De wedstrijden beginnen vanaf 11.00 uur en de entree is gratis. De prijsuitreiking is circa 1 uur na de wedstrijd in de tent op het circuit. Het circuit ligt aan de scheiweg in Volkel, bij de landingsbaan van het vliegveld. Kijk voor meer informatie op www.macbedaf.nl of stuur een mail naar .
Meer berichten