Dick Regeling zoekt nieuwe uitdaging

  •   keer gelezen   Sport
BOXMEER – Het bestuur van vierdeklasser Olympia’18 uit Boxmeer gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, nu oefenmeester Dick Regeling zijn vertrek heeft aangekondigd.

[image=17556]

De Nijmenaar die in Boxmeer aan zijn derde seizoen bezig is laat weten dat hij het bestuur en de spelersgroep geïnformeerd heeft dat drie jaar werken als hoofdtrainer voor hem de limiet is. Als reden voert Regeling aan ‘dat drie jaar met dezelfde groep werken voldoende is om jezelf, maar zeker ook de groep scherp te kunnen blijven houden.’ Olympia is momenteel middenmoter in de vierde klasse H.
Voordat Regeling in 2008 naar Boxmeer vertrok was hij vanaf 2002 werkzaam als trainer bij Achates. Die club behoedde hij destijd voor degradatie naar de vijfde klasse. Enkele jaren later was Achates tweedeklasser.
Dick Regeling die in het bezit is van het diploma Oefenmeester 1, mag tot de Topklasse trainen. Zelf speelde hij in de vorige eeuw profvoetbal (tweede divisie) bij het Apeldoornse AGOVV. Ook kwam hij voor hoofdklasser De Treffers uit Groesbeek uit.
Meer berichten